AKŞAM TV

5. Etnospor Kültür Festivali Başladı

Etnospor Kültür Festivali, Atatürk Havalimanı'nda başladı. Akşam TV ekibinden Ahmet Arı festivalin ilk gününde Atatürk Havalimanındaydı.



5. Etnospor Kültür Festivali mehteran, geleneksel spor branşları sporcuları, Kazakistan Atlı Güreş Takımı, Karabağ Atlı Gösteri Ekibi'nin yer aldığı geçit töreni ile başladı. Festivalin açılış törenine Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

BU FESTİVAL GENÇLERİN FESTİVALİ

Çocuklar ve gençlerin, doyasıya eğlendiği bir festival gerçekleşiyor. Gençler, unutulmaya yüz tutmuş bir çok oyunu fetivalde deneyimleme fırsatı bulurak okçuluk, binicilik, güreş ve tarihi bir serüvene dahil olarak unutulmaz anlar yaşıyor.

ETKİNLİKLER GÜN BOYU DEVAM ETTİ

Katılımın ve tüm etkinliklerin ücretsiz olduğu festivalde atlı spor gösterileri, güreş gösterileri, evrensel lezzetler, çocuk oyunları ve geleneksel el sanatları etkinlikleri gün boyu devam etti. Festivale yoğun bir katılım gösteren 7'den 70'e herkes bir çok sporu ve etkinliği deneyimleme fırsatı buldu.

Sizlerde 9-12 haziran tarihleri boyunca geleneksel el sanatları atölyelerine katılabilir, evrensel tatlar deneyebilir, evrensel müzikleri dinleyebilir, atlı spor gösterileri izleyebilirsiniz.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER