AKŞAM TV

'Marketlerdeki etiket anarşisi önlenmelidir'

Hayat pahalılığı meselesi hepimizin muhatap olduğu bir durum. Star.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak, marketlerdeki etiket anarşisine dikkati çekiyor.



'Dünyada bir pandemi gerçeği var. Türkiye'de pandemiyle mücadele ediyor. Ekonomik ve sosyal hayatta kriz yönetimi titizlikle yürütülmeye çalışılıyor. Ancak, son dönemde etiketlerde anormal bir durum var. Bırakın fiyatların marketten markete değişmesini aynı market zincirinin farklı noktalarında bile fiyat farkı değişiyor. Devletin bünyesindeki Kooperatif zincirlerde de fiyat artışları çok anormal.

Millet bu noktada pandemiden kaynaklı olumsuzluğu sineye çeker fakat üç beş kişiden kaynaklı doymazlığı ve aşırı kazanma hırsını sineye çekmez. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu bugün bu konu üzerinde tepindi. Çok garip karşılamamak lazım. Terör örgütü FETÖ'nün yüzde yüz verdiği kumpas malzemeleri üzerine tepinen bu insan böyle tabanı bulunan bir konuda neden tepinmesin? Buna, bu sahipsizliğe izin verilmemesi gerektiğini ve yetkililerin harekete geçmesi gerektiğini düşünüyorum.'

Editör: Ayşe Tunalı / ayse.tunali@turkmedya.com.tr

Kurgu: Berat Cilan / berat.cilan@turkmedya.com.tr

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER