AKŞAM TV

CHP-HDP ve İYİ Parti'nin İstanbul Sözleşmesi ikiyüzlülüğü!

Türkiye tartışmaların odağındaki İstanbul Sözleşmesi'nden çekildi. Sadece Türkiye'de değil, pek çok ülkede 'aileyi yıktığı, geleneksel değerlere karşı olduğu ve eşcinselliği meşrulaştırdığı' gerekçesiyle eleştirilen İstanbul Sözleşmesi'nde muhalefetin tutumu ne? Star.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak, gündemdeki bu gelişmeyi yorumluyor.



'Ben İstanbul Sözleşmesi'ne, aile ve ahlak mefhumunu önemseyen sessiz çoğunluğun karşı olduğunu biliyorum. İstanbul Sözleşmesi'ne sessiz ama çoğunluk olan Türk milleti karşı çıkıyor. Ama, Türkiye'nin fesh ettiği İstanbul Sözleşmesi'ne ilişkin en ilginç yorumlardan biri İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den geldi. Akşener, İstanbul Sözleşmesi'ne ilişkin 'Çarpık zihniyetli bir azınlık, bir avuç ahlaksız karşı çıkıyor' dedi.

CHP-HDP VE İYİ PARTİ'NİN İSTANBUL SÖZLEŞMESİ İKİYÜZLÜLÜĞÜ

Baktığımızda İstanbul Sözleşmesi'ne destek verenlerin CHP içindeki taciz ve tecavüz olaylarına ve HDP'deki milletvekiliğini taciz ve tecavüz için kullananlarla ilgili hiçbir yorum yapmadıklarını görüyoruz. Bu nasıl bir ikiyüzlülük ve kadın istismarıdır? sormak ve düşünmek lazım.'

Editör: Ayşe Tunalı / ayse.tunali@turkmedya.com.tr


POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER