AKŞAM TV

FETÖ kadınları nasıl kullandı?

Katalogla evlilik, kara propaganda için talimatla hamile kalma, terör örgütü FETÖ'nün kadınlara bakışı, proje evlilikleri... Bunların hepsi terör örgütü FETÖ'nün 15 Temmuz'un ardından yoğunlukla başvurduğu kirli yöntemler... Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kartoğlu, gündemdeki bu gelişmeyi AKŞAM TV'den Eda Cabul'a değerlendirdi.

AKŞAM TV


FETÖ'nün kurulduğu 1967-1986 arasında, kadının adı ve yeri neydi? Kadını da çocuğu da kullanan FETÖ bugün neyin peşinde?

Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kartoğlu, değerlendirmesinde şunları söyledi:

'FETÖ, ELİNİN DEĞDİĞİ HERKESİ KATEGORİZE EDİYOR'

'Terör örgütü FETÖ, elinin değdiği herkesi elemanlaştırma ve kategorize etme projesi güdüyor. Öğrencileri, kişileri, esnafı, kadınları ve yöneticileri, memuru, askeri, polisi... FETÖ'nün 2013'ten bu yana kadınlara ve çocuklara biçtiği roller var. Bunlar için kadınların doğurganlıklarına, evliliklerine karar vermek var. Tam bu noktada AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin 'Cezaevinde çıplak arama' iddialarına ilişkin FETÖ tezviratının önüne geçen açıklamalar yapmıştı. FETÖ talimatıyla FETÖ'cü kadınların hamile kaldığı, bu sayede tutuklanmalarının ertelendiği şeklinde FETÖ tarafından bir kara propaganda yapılıyor. Burada kadın ve çocuk haklarına dair bir mevzu yok. Burada kadın ve çocuk FETÖ tarafından bir malzeme olarak algı yönetimine hizmet veriyor.

Editör: Ayşe Tunalı / ayse.tunali@turkmedya.com.tr

Kurgu: Eda Cabul / eda.cabul@turkmedya.com.tr

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER