AKŞAM TV

İşte İmamoğlu'nun 'Farklı kaydet belediyeciliği'

İBB AK Parti Grup Başkan Vekili ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada önemli bir tespitte bulunmuş, İstanbul Büyük Şehir Belediyesi'nin CHP'li yönetiminin İstanbul'u AK Parti'nin çalışmalarını kopyalayarak ve bu çalışmaları kendi adına mal ederek yönettiğini söylemişti. AK Parti'nin yaptıklarının özetini çıkaran bu belediyecilik anlayışına ise 'Farklı Kaydet Belediyeciliği' adını vermişti. 24 TV Genel Yayın Yönetmeni Murat Çiçek, gündemdeki bu gelişmeye mercek tuttu.



İBB AK Parti Grup Başkan Vekili ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun meclis konuşmasında ortaya koyduğu tespit Ekrem İmamoğlu'nun belediyecilik anlayışını gözler önüne serdi.

CHP'ye İstanbul'da deprem için ne tür bir çalışma yaptığı sorulduğunda, 'AK Parti döneminde yapılan Deprem Master Planı'nın özetini çıkarttık,' cevabını vermelerine dikkat çeken Tevfik Göksu, bunu 'FARKLI KAYDET BELEDİYECİLİĞİ' olarak özetlemişti.

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan 24 TV Genel Yayın Yönetmeni Murat Çiçek şunları söyledi:

'AK PARTİ DÜNYANIN EN İYİ İŞİNİ DE YAPSA YİNE KARŞISINDA OLURLAR'

'Dünyanın en kolay işi muhalif kanatta yer almak. Bunu dünyanın geneli için söylüyorum. Türkiye'yi istisna tutuyoruz. Niye? Çünkü, dünyanın en iyi işini yapsanız da bunun karşısında olmak görevimiz diyen bir zihniyet var. Kim bu isim? CHP Grup Başkanvekili Engin Altay. Ne demişti? AK Parti dünyanın en doğru işini de yapsa karşısında oluruz. Vatandaş bize bu görevi verdi çünkü.

Gelelim günümüze... Hükümet aşılama hususunda dünyada 6'ıncı sırada bulunuyor. Uluslararası kuruluşların verileri bunlar. Ama işi HDP'den milletvekili seçilip istifa eden ve TİP'e katılan Barış Atay'a gelince çok rahat yalan söyleyebildiğini görüyoruz. Aşılama olmadı, filyasyon olmadı, aşı bulamadılar, ölüm oranları şöyle oldu diye...

CHP VE SOKAK SİYASETİ

Diğer taraftan bakıldığında Türkiye yükseldikçe, ürettikçe CHP, sokak siyasetine sarılıyor. Kendilerine muhalif diyen medya organlarının gaza getirdiği insanlar otobüste, yolda kendilerinden olmayan çarşaflı kadınları tartaklamakla uğraşıyorlar.

'CHP, AK PARTİ'NİN YAPTIKLARININ ÖZETİNİ ÇIKARIR'

Tüm bunların yanında Ekrem İmamoğlu'nun mevzu üretmek yerine üretilen mevzu üzerinden bir iki makyaj yapıp bak İstanbullu'ya bunu hediye ettim. Bu icraatı da yaptım duruşu ortada. Tüm bu resme bakıldığında şunu rahatlıkla söyleyebiliyoruz: Cumhuriyet Halk Partisi sadece AK Parti'nin yaptıklarının özetini çıkarır.

Editör: Ayşe Tunalı / ayse.tunali@turkmedya.com.tr

Kurgu: Duygu Gecü Yüzseven / duygu.gecu@turkmedya.com.tr

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER