AKŞAM TV

'İmamoğlu, hedefe ulaşmakta her yolu mübah görüyor'

Millet İttifakı'nın ana damarı olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le terör örgütü PKK'nın taşeronluğunu yapan HDP'li Pervin Buldan'ı aynı potada birleştiren CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun 8 Mart mesajıyla ortalık karıştı. Akşener yaşanan durumu hürriyet özgürlüğü olarak değerlendirdi. CHP Genel Merkezi ise sahip çıkmadı. 24 TV Genel Yayın Yönetmeni Murat Çiçek, gündemdeki bu gelişmeye mercek tuttu.



CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu 8 Mart mesajında Meral Akşener ve Pervin Buldan'ı etiketleyerek vermiş, HDP'li Buldan teşekkür etmiş, Akşener'den yanıt gecikmemişti. Millet İttifakı'ndaki bir çatlak olarak yorumlanan bu gelişmeye ilişkin 24 TV Genel Yayın Yönetmeni Murat Çiçek şunları söyledi:

HDP'YE İMAMOĞLU KADAR SAHİP ÇIKAN OLMAMIŞTIR

'İmamoğlu, anlayabildiğim kadarıyla bir hedef koymuş, onunla ilgili olarak akla gelebilecek her türlü yolun mübah olduğunu düşünen bir bir profil çiziyor.

HDP'ye İmamoğlu kadar sahip çıkan olmadı. Kılıçdaroğlu bile bu kadar sahip çıkmadı. İmamoğlu, HDP'ye selam çakarken HDP'yle PKK arasındaki ittifakı görmezden geliyor. Evlatlarını terör örgütü PKK'nın elinden kurtarmak isteyen Diyarbakır annelerinin sesini duymazdan gelebiliyor.'

CHP'Lİ BELEDİYENİN UTANÇ YARDIMI

'Öte yandan CHP'li İBB yönetiminin Alman Federal Ekonomik İş birliği ve Kalkınma Bakanlığı'ndan 5 tır gıda kolisi aldığı ortaya çıktı. Türkiye dünyaya yardım ederken Almanya'dan yardım dileyen CHP'li belediyenin utanç yardımı bir başka tartışma konusuna kapı araladı. Peki, İmamoğlu bununla ne mesaj vermek istedi: Bakın Almanya yanımda, HDP de yanımda... Ama şunu unutuyor İmamoğlu, siyaseti bununla dizayn edemezsiniz, bu siyasi mühendisliktir. Millet yanıtını sandıkta verir.'

Editör: Ayşe Tunalı / ayse.tunali@turkmedya.com.tr

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER