AKŞAM TV

Hem çerezlik hem çorbalık Maraş tarhanasının püf noktası

Yazın çerez kışın çorba olarak tüketilen Maraş tarhanası, kendine has tadıyla damaklarda ayrı bir lezzet bırakıyor. Hem tok tutan hem de organik olan Maraş tarhanası tarifi haberimizde...



Kendine has tadıyla çok sevilen Maraş tarhanasının tarifi merak ediliyor. Coğrafi işaret tescilli 'Maraş tarhanası' yaz ayında üretilip, çeşitli türleriyle dört mevsim tüketilme özelliğiyle öne çıkıyor. Firik, çerezlik cips, çorbalık adlarıyla kendine has tadı ve aromasıyla damaklarda ayrı bir lezzet bırakan tarhana, tok tutma ve organik olmasıyla her kesimin damak zevkine hitap ediyor. Peki, Maraş tarhanası nasıl yapılıyor? İşte Maraşlılardan Maraş usulü tarhana tarifi...

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER