AKŞAM TV

Gaziantep'in meşhur küşleme kebabı tarifi

Gaziantep'in tescilli lezzeti küşleme kebabına yerli ve yabancı turistler yoğun ilgi gösteriyor. Koyun ve kuzunun böbrek altı yatağından yapılan küşleme kebabı, Gaziantep'e gelenlerin yemeden dönmediği tatlar arasında ilk sırada yer alıyor. Peki, dillere destan olan küşleme kebabı nasıl yapılıyor? İşte Gaziantepli ustalardan küşleme kebabı tarifi...



Gaziantep'in meşhur lezzeti küşleme kebabı hem görünümü hem de tadıyla görenlerin iştahını kabartıyor. Gaziantep'te coğrafi işaret olarak tescillenen küşleme kebap, kentin 'yemeden dönme' lezzetleri arasında ilk sıralarda bulunuyor. Peki, küşleme kebabı nasıl yapılıyor? İşte Antepli ustalardan küşleme kebabının püf noktaları...

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER