AKŞAM TV

2021 gelinlerine özel makyaj trendleri

Düğün mevsimi geldi çattı. 2021 yaz gelinleri makyaj trendleri en çok merak edilen konuların başında geliyor. Soft renkler, ıslak yüzler, dumanlı gözler... Peki bu yaz düğünlere damgasını vuracak makyaj trendleri neler?



Abartılı makyaj modası son zamanlarda tarihe karıştı. Bu değişimden 2021 gelinleri de nasibini aldı. Peki, 2021 yaz gelinleri makyaj trendleri neler? İşte sizler için hazırladığımız çok özel gelin makyajı tüyoları...

ISLAK YÜZLER

2021 makyaj trendlerinin başında doğallık geliyor. Var ama yok görünümlü makyajlar ve yüz şekline uygun renklendirmeler oldukça rövanşta. Yüze naturel bir görünüm kazandıran ıslak cilt ve ıslak dudaklar ise bu senenin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

PEMBE-ŞEFTALİ TONLAR

Bu senenin düğün makyajı renklerinin başında şeftali ve pembe tonları geliyor. Doğadan gelen tonlar doğallığınıza doğallık katacak. Yüzünüzle bir uyum yakalayacak. Özellikle bronz tene sahip gelinlerin pembeden kırmızıya dönen renk tonlarını seçmesi daha doğal bir görünüm sağlayacaktır.

DUMANLI GÖZLER

2021 yaz gelin makyajı trendinde dumanlı gözler ön plana çıkıyor. Göz makyajında da doğal renklerden taviz verilmiyor. Bu senenin far rengi trendleri arasında toprak tonları bulunuyor.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER