AKŞAM TV

Kızılcık Şerbeti'nde Fatih'ten Doğa'ya büyük kötülük! 'Bir anne evladından...'

Kızılcık Şerbeti'nde Doğa ile Fatih'in bebek mücadelesi devam ediyor. Kızılcık Şerbeti yeni bölüm 2. fragmanında; Fatih'in bebeğini, Doğa'dan kaçırdığı görülüyor. İşte Kızılcık Şerbeti yeni bölümünde yaşanacaklar!



Kızılcık Şerbeti sezona hızlı bir giriş yaptı. Geçtiğimiz sezonu Doğa'nın veda yemeği sahnesi ile kapatan Kızılcık Şerbeti'nde bu sezon; iki ailenin bebek için verdikleri mücadele ekrana taşınıyor. Kadrosuna Kayra Şenocak'ı da dahil eden Kızılcık Şerbeti'nde Doğa, kızını Fatih'e vermemekte kararlı. Bu süreçte Doğa'ya en büyük destek de annesi Kıvılcım'dan geliyor.

Fragmanı seyreden seyirciler ise, 'Bir anne evladından nasıl kopartılır?' fikrinde birleşirken, 'Bir anne torunu bile olsa, bebeği annesinden alarak nasıl mutlu olur? Yasattığını yaşamadan ölmez insan.' şeklinde yorum yazanlar da oldu.

Öte yandan Nursema ile eşi Umut arasındaki uçurum da gittikçe büyüyor. Maddi açıdan eşi Nursema'nın ailesinin karşısında ezilen Umut, bunu istemeden de olsa evliliğine yansıtmaya devam etmektedir. Nursema ise iş kariyerinde başarılı bir yolculuğa çıkmıştır.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER