AKŞAM TV

Burcu Esmersoy'la Doha'da ALEM

Alem Dergisi'nin Burcu Esmersoy ile Doha'da gerçekleştirdiği çekimle karşınızdayız... 'Doha'nın baharat kokulu dar sokaklarından başlayıp çölde safariyle son bulan çok eğlenceli bir çekim gerçekleştirdik Burcu Esmersoy ile... Birlikte geçirdiğimiz beş güne Burcu'nun güzelliği ve bitmek bilmeyen enerjisi de eklenince uzun süre hafızalardan silinmeyecek, her anı film karesi tadında geçen çekimle baş başa bırakıyoruz sizi...'



Açıkçası çekim öncesi biraz endişeliydim. Burcu Esmersoy ile daha önce sadece birkaç kez kısa süreli sohbet etme imkânı bulmuştum. Beş gün boyunca en az dört, beş farklı lokasyonda çekim gerçekleştirecektik. Modu nasıl olur, sıcağa dayanır mı falan derken... O gün geldi çattı. Sanki uçaktan inip iki saat uykuyla saç, makyaja başlayan o değilmiş gibi Marsa Malaz Kempinski'nin süitinde üzerinde bornozu makyajsız ama bir o kadar ışıl ışıl parlayan cildi (tabii ki röportaj sırasında sırrını sordum) ve o meşhur içten gülümsemesiyle karşıladı bizi. O gülümseme beş gün boyunca hiç gitmedi yüzünden. Sabahın çok erken saatlerinde İslam Sanatları Müzesinde çekim yaparken, çölde safarideyken, Souq Waqif'da şahinlerle poz verirken Burcu hep aynıydı. Etrafındaki herkese kendini çok özel ve mutlu hissettirmeyi misyon edinmişti adeta. Belki de bu yüzdendir onun da kendini bu kadar mutlu ve pozitif hissetmesi...

Sayende çok keyifli bir çekim gerçekleştirdik. Doha için neler söylemek istersin?

Asıl sizin sayenizde çok güzel geçti. Doha çok ihtişamlı ve güzel bir şehir. Dilerim tekrar gidebilirim.

Özel hayatında zor bir dönemi geride bıraktın. Şu an nasıl hissediyorsun?

Çok iyi, güçlü ve mutlu. Zaten sadece yeniden başka bir düzen kurmak insanı yoran kısmı o da geçti şu an her şey yolunda.

Bu arada yeni evin hayırlı olsun. Alıştın mı, evde en çok nasıl vakit geçiriyorsun?

Çok teşekkür ederim ama şu anda bile evde en az 20 koli var açılmayı bekleyen. Önce çok lazım olan şeyleri hazır ettim, şimdi yavaş yavaş diğerlerine geçeceğim.

Beş gün boyunca hep enerjik ve güler yüzlüydün. Hep böyle misin?

Gergin olduğum zamanlar da oluyor ama genel olarak pozitif bir ruh hali içindeyim, hayatı kendim için ve herkes için zorlaştırmak yerine kolaylaştırmayı tercih ediyorum.

Röportaj: Ceylan YENİACUN

Fotoğraf: Mehmet ERZİNCAN

Styling: Bengisu GÜREL

Saç: Serkan AKTÜRK/ HAIR TOUCH

Makyaj: Ece BİRSEN

Video: Onur ATICI

Fotoğraf Asistanı: Emre KARATAŞOĞLU

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER