AKŞAM TV

'Bir Oluruz Yolunda' nasıl ortaya çıktı?

Tarkan'ın 2002 Dünya Kupası döneminde yayımlanan Bir Oluruz Yolunda adlı şarkıcı, EURO 2024'te de Milli Takım'ımıza destek amacıyla dinlenmeye ve sosyal medya paylaşımlarında kullanılmaya devam ediliyor. Peki üzerinden 22 yıl geçmesine rağmen halen daha Milli Takım'a destek amacıyla dinlenen ilk şarkıların başında yer alan Bir Oluruz Yolunda şarkısının ortaya çıkış hikayesi nasıl?



Milli Takım'ımızın Arda Güler, Mert Müldür ve Kerem Aktürkoğlu'nun turnuvaya damga vuran golleriyle merhaba dediği EURO 2024 için heyecanımız, son sürat devam ediyor. Sosyal medyada hızla yayılan destek görüntülerinde hemen hemen herkesin özellikle tek bir şarkıyı dinlemeyi seçtiği görülüyor: Tarkan #8211; Bir Oluruz Yolunda!

Üzerinden tam 22 yıl geçmesine rağmen ilk günkü canlılığını koruyan bu şarkı, her turnuva için ayrıca yeni bir marş yapılsa da, taraftarın çoğunlukla dinlemeyi ilk tercih ettiği şarkı oluyor. Üstelik sadece futbolda da değil, sporun tüm branşlarında. Peki Bir Oluruz Yolunda şarkısı nasıl ortaya çıktı?

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER