AKŞAM TV

Bir Dakikada Magazin

Serenay Sarıkaya ile Hande Erçel arasında poz rekabeti! Ünlü oyuncu Didem Balçın'ın sahte hesap isyanı... Yeşim Ceren Bozoğlu ve Hazal Kaya arasında kilo polemiği... Bir Dakikada Magazin'de...



Editör:

ayse.tunali@turkmedya.com.tr

Serenay Sarıkaya ile Hande Erçel arasında poz rekabeti!

TAKİPÇİLERİ ŞAŞKIN

Birbirine rakip olarak gösterilen Serenay Sarıkaya ile Hande Erçel, aynı saatlerde benzer pozlar verince takipçilerini ikiye böldü.

Yeşim Ceren Bozoğlu ve Hazal Kaya arasında kilo polemiği

'BU ANLAYIŞ YIKILDI'

Oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, Hazal Kaya'nın, #8220;Kilolu oyunculara başrol gelmiyor#8221; sözlerine katılmadı. Bozoğlu, 'Son beş senedir bu anlayış yıkıldı' dedi.

Survivor yarışmacıları Murat Ceylan ve Damla Can aşk mı yaşıyor?

GÖRÜNTÜLENDİLER

Ekranların fenomen yarışması 'Survivor'da beraber yarışan Murat Ceylan ve Damla Can önceki gün Zorlu'da objektiflere takıldı. İkilinin keyifli ve neşeli halleri dikkatlerden kaçmadı.

Ünlü oyuncu Didem Balçın'ın sahte hesap isyanı

'İTİBAR ETMEYİN'

ATV'nin reyting rekorları kıran dizisi Kuruluş Osman'da 'Selcan Hatun'a hayat veren Didem Balçın, kendisi adına açılan sahte hesaplara isyan etti.

Ayrılık soruları cevapsız kaldı

MORAL BOZAN SORU

Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu uzun süredir aşk yaşadığı Alaattin Kadayıfçıoğlu ile yollarını ayırdı. Bebek'te görüntülenen Çilingiroğlu, ayrılık sorularını cevapsız bıraktı.nbsp;

Bir Dakikada Gündem

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER