AKŞAM TV

Bir Dakikada Magazin

Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci'yi görenler tanıyamadı! Hollywood yıldızları Türkiye'ye geliyor. İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'tan babasını üzecek açıklamalar... Daha fazlası magazin turunda...



Editör:

ayse.tunali@turkmedya.com.tr

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'tan çarpıcı açıklamalar

'O ANLARDA BABAMDAN NEFRET ETTİM'

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, katıldığı bir televizyon programında İbrahim Tatlıses ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. 'İbrahim Tatlıses'ten nefret ettiğiniz bir an oldu mu?' sorusuna, 'Evet ettim. Ayrımcılık yaptığı zaman' yanıtını verdi.

Elinde gözyaşartıcı spreyle dolaşıyor

TAKINTILI HAYRAN KABUSU

Dünyaca ünlü oyucu Orlando Bloom ile nişanlısı Katy Perry takıntılı hayran kabusuyla uğraşıyor. Bloom, dün Los Angeles'ta kahve alırken elinde göz yaşartıcı spreyle görüntülendi.

Özge Özpirinçci imaj değiştirdi!

GÖRENLER TANIYAMADI

Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci imaj değişikliğine gitti. Uzun saçlarını kısacık kestiren Özpirinçci, yeni imajını sosyal medya hesabından paylaştı.

Hollywood yıldızları Türkiye'ye geliyor

FRAGMAN ÇEKİMLERİ İZMİR'DE

Bir kısmı Türkiye'de çekilecek olan X The End Time filmi için Hollywood Yıldızları İzmir'e gelecek. Başrollerde Kristanna Loken, Costas Mandylor, Tom Tidiman yer alıyor.

Serdar Ortaç ve Seçil Gür'den el ele aşk pozu!

HAYRANLARINDAN TAM NOT ALDI

Ayrılığa dayanamayan Serdar Ortaç ve Seçil Gür aşkı dolu dizgin devam ediyor. Sevgilisiyle el ele pozunu sosyal medya hesabından paylaşan Serdar Ortaç, hayranlarından tam not aldı.

Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci'yi görenler tanıyamadı



Bir Dakikada Magazin

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER