AKŞAM TV

80 yaşındaki ABD'li ile evlenen Meltem Miraloğlu pişman mı oldu?

Hayat Devam Ediyor dizisinde canlandırdığı çocuk gelin rolüyle hafızalara kazınan 32 yaşındaki oyuncu Meltem Miraloğlu, dedesi yaşındaki Amerikalı ile evlenmiş ve günlerde magazin gündeminde konuşulmuştu. Miraloğlu'nun son paylaşımındaki hüzünlü anları ise yeniden kafaları karıştırdı.



Meltem Miraloğlu, kendisini evlat edinen 80 yaşındaki Patrick isimli adamla kısa süre önce nikah masasına oturmuştu. Evliliği günlerce magazin masalarında konuşulunca açıklama yapan Miraloğlu, 'Yaş farkı sorun değil. Onun çok genç bir kalbi var. Bizimkisi ilk görüşte aşk' demişti. Oyuncunun son paylaştığı videodaki mutsuz halleri ise yine kafaları karıştırdı.

PİŞMAN MI OLDU?

Evliliğinde mutsuz olduğu, sadece zengin ve Amerikan vatandaşı olmak istediği için evlendiği söylenen oyuncu, dün şarkı dinlerken bir video çekti. Oyuncunun mutsuzken bir anda gülmesi ve yüzündeki endişe haller takipçilerini şaşırttı. Miraloğlu'nun videosunun altına 'Çok hüzünlü duruyorsun', 'Niye bu kadar mutsuzsun?' ve 'Pişman mı oldun?' şeklinde pek çok yorum geldi. Oyuncu ise herhangi bir açıklama yapmadı.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER