AKŞAM TV

Mesut Özil rüyası gerçek oluyor

Mesut Özil Fenerbahçe ile anlaştı mı? Süper Lig'deki dengeleri alt üst edecek mi? 2 yıllık hasret sona mı eriyor? Akşam Gazetesi Spor Editörü şafak Gözmen, Eda Cabul'a anlattı.

Akşam TV


Fenerbahçeli taraftarların yıllardır hayalini kurduğu Mesut Özil transferi gerçek oluyor... Sarı-Lacivertli yönetim, Arsenal'le sezon sonu sözleşmesi bitecek olan yıldız oyuncuyla prensip anlaşmasına vardı. Mesut'un 10 gün içinde İstanbul'a gelmesi ve Sarı-Lacivertli kulübe 3.5 yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor.

YILLIK 5 MİLYON EURO

Arsenal'den haftalık 350 bin pound maaş alan ve İngiltere'de en çok kazanan oyuncular arasında bulunan Mesut, Fenerbahçe'den ise yıllık 5 milyon euro alacak. 32 yaşındaki futbolcunun sezonun ikinci yarısındaki maaşını ise Arsenal ödeyecek. F.Bahçe Mesut'a 2.5 milyon euro da imza parası ödeyecek.

BAŞKAN ERDOĞAN'A KOŞMU OLACAK

Mesut Özil, Kısıklı'da bir ev yaptıyor. Ancak şu anda evi tamamlanmadığı için geçici bir süre başka yerde kalacak olan Alman asıllı yıldız, ardından Kısıklı'daki evine geçecek ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a komşu olacak.

TEK SORUN DC UNİTED

Mesut Özil'i ABD ekibi DC United da istiyor. MLS temsilcisi Mesut'a Arsenal'de aldığı maaşın yanı sıra M10 markasının da zincirini kurmayı teklif etti.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER