AKŞAM TV

Galatasaray - Trabzonspor Maç Yorumu... Aslan'ın şampiyonluk şansı var mı?

Süper Lig'in 36. haftasında Galatasaray sahasında Trabzonspor'u konuk etti. Maç 1-1 berabere bitti. Akşam Gazetesi Spor Editörü Şafak Gözmen maçı AKŞAM TV izleyenleri için yorumladı.

AKŞAM TV
EDİTÖR/KURGU: EDA CABUL


Süper Lig'in 36. haftasında Galatasaray, evinde Trabzonspor'u konuk etti. Zorlu 90 dakika 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor, 76. dakikada Edgar Ie'nin golüyle 1-0 öne geçti, tam maç böyle bitecek derken 90+6'da Emre Akbaba, maçın skorunu tayin etti. Bu sonuçla şampiyonluk yarışında ağır bir yara alan Aslan, puanını 66 yaptı. Trabzonspor ise puanını 60'a yükseltti.

Süper Lig'de 36. haftanın sonucu en çok merak edilen maçında şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, Türk Telekom Stadı'nda son 6 maçta 1 galibiyet alan Trabzonspor'u ağırladı.

Karşılaşma 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı.

Trabzonspor'u öne geçiren golü 76. dakikada Edgar Ie attı. Galatasaray, 90+6. dakikada Emre Akbaba ile eşitliği sağladı.

Üst üste 4 iç saha maçında galibiyete ulaşamayan Galatasaray puanını 66 yaptı. Deplasmandaki yenilmezlik serisini 15 maça çıkaran Trabzonspor ise 60 puana yükseldi.

Sarı-kırmızılılar, gelecek hafta Antalyaspor'a konuk olacak. Trabzonspor ise sahasında Fatih Karagümrük'ü ağırlayacak.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER