AKŞAM TV

Bir Dakikada Gündem

Başkan Erdoğan'dan dünyaya aşı çağrısı... Bakan Albayrak'tan dikkat çeken ekonomi mesajı! Bakan Selçuk'tan yüz yüze eğitim açıklaması... Daha fazlası Bir Dakikada Gündem'de



Bir Dakikada Spor

Bir Dakikada Magazin

Editör:

ayse.tunali@turkmedya.com.tr

Başkan Erdoğan'dan BM Genel Kurulu'nda önemli açıklamalar

AŞI ÇAĞRISI YAPTI

BM Genel Kurulu'na seslenen Başkan Erdoğan, 'Hangi ülkede üretilirse üretilsin, kullanıma hazır hale getirilecek aşılar, insanlığın ortak istifadesine sunulmalıdır' mesajı verdi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan Yunan Cumhurbaşkanına tepki

'NAFİLE PROPAGANDA ÇABASI'

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Yunan Cumhurbaşkanının 'işgalci' suçlaması sözleri ile ilgili, 'Söyledikleri komik ve nafile bir propaganda çabası ve provokasyondur' açıklamasını yaptı.

Bakan Albayrak'tan dikkat çeken ekonomi mesajı

'VERİLER İYİ GELİYOR'

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, 'Ekonomi 3. çeyrek için güçlü yükseliş mesajı verdi. Tüketici güveni yüzde 3,2 artarak 82 oldu. Yılı tahminlerden iyi noktada tamamlayacağız.' dedi.

Türkiye-Yunanistan görüşmeye hazır

ÜÇLÜ DOĞU AKDENİZ ZİRVESİ

Başkan Erdoğan, AB Konseyi Başkanı Michel ve Almanya Başbakanı Merkel ile üçlü video konferans görüşmesi gerçekleştirdi. Üçlü zirve sonrası yapılan açıklamada Türkiye ve Yunanistan'ın Doğu Akdeniz'deki gelişmelerle ilgili görüşmeye hazır olduğu ifade edildi.

Bakan Selçuk'tan yüz yüze eğitim açıklaması

'TEDBİRLERİMİZİ GÜÇLENDİRECEĞİZ'

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, koronavirüs gölgesinde dün başlayan yüz yüze eğitimi değerlendirdi, sorun yaşanmadığını belirterek, tedbirlerin güçlendirilebileceğini söyledi.

Bu gece yarısından itibaren benzine indirim geliyor

ARAÇ SAHİPLERİ DİKKAT

Benzin fiyatlarında bu gece yarısı itibarıyla litre fiyatında 19 kuruşluk indirim yapılması bekleniyor.

Ankara Keçiören'de sağlık çalışanlarına çirkin saldırı

SALDIRI ANI KAMERADA

Koronavirüsle mücadelede canla başla çalışan sağlık çalışanlarına yönelik bir saldırı daha gerçekleşti. Ankara'daki acil servisin basılma anı kameralara yansıdı.nbsp;

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER