AKŞAM TV

Bir Dakikada Gündem

İstanbul'da toplu taşımada yeni kurallar belli oldu. Bakan Albayrak'tan dikkat çeken ekonomi mesajı… Hatay sınırında müthiş operasyon! Bir Dakikada Gündem'de...



İstanbul'da toplu taşımada yeni kurallar

METRO-TRAMVAYDA YARI KAPASİTE

İstanbul'da toplu taşımada yeni kurallar belli oldu. Buna göre raylı sistem araçlarında yarı kapasiteye geçilecek. Minibüslerde, ayakta yolcu alınmasına kesinlikle müsaade edilmeyecek.

Bakan Albayrak'tan ekonomi mesajı

'YENİ GÜZEL HABERLER GELEBİLİR'

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ekonomiye ilişkin önemli mesajlar verdi. Türkiye açısından en kötünün geride kaldığını söyleyen Albayrak, 2021'de yüzde 5'in üzerinde bir büyüme gelebilir dedi.

Ayasofya kararına temyiz yok

#8220;İDDİALAR GERÇEĞİ YANSITMIYOR#8221;

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Cumhurbaşkanlığı'nın Ayasofya'nın cami statüsüne çevrilmesi ile ilgili Danıştay 10. Dairesi'nin iptal kararını temyize götüreceği iddiasını yalanladı.

NATO'da Doğu Akdeniz müzakeresi

ASKERİ HEYETLER YARIN GÖRÜŞECEK

Doğu Akdeniz krizinde gözler perşembe gününde. Türk ve Yunan askeri heyetleri yarın NATO'da ikinci görüşmeyi yapacak. KKTC ile yapılan ortak tatbikatsa sürüyor.

Hatay sınırında müthiş operasyon

MİNİ İHA'LAR HAVADAN GÖZETLEDİ

Hudut birlikleri pusu kurdu, İHA'lar keşif yaptı#8230; 53 kişinin hayatını kaybettiği Reyhanlı saldırısının sorumlularından terörist Ercan Bayat sınırda kıskıvrak yakalandı.

Trump'ın servetine Kovid darbesi

AMERİKA'NIN EN ZENGİNLERİ AÇIKLANDI

Kovid-19 salgını ABD Başkanı Trump'ın servetini azalttı. Trump'ın, toplam mal varlığı 2,5 milyar dolara geriledi.nbsp;

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER