AKŞAM TV

25 Şubat 2021 Güncel Haberler

Gündemdeki haber başlıkları arasında önemli gelişmeler yer alıyor. Ermenistan'da darbe girişimi! Genelkurmay Başkanı görevden alındı... Gelişmeler neler? Kayserispor'dan ayrılan teknik adam Dan Petrescu hakkında sürpriz iddia! Ünlü oyuncu Eda ece koronavirüse yakalandı. Sağlık durumu nasıl? Ve günün öne çıkan son dakika haberleri 24 Şubat 2021 tarihli haber turumuzda.



Ermenistan ordusundan Paşinyan'a istifa çağrısı!

GENELKURMAY BAŞKANI GÖREVDEN ALINDI

Ermenistan Genelkurmay Başkanı ve üst rütbeli komutanlar, Başbakan Nikol Paşinyan'ı istifaya çağıran bir bildiri yayımladı. Paşinyan, Genelkurmay Başkanı Gasparyan'ı görevden aldığını duyurdu.

'Barbarlar, hukuk önünde hesap verecekler'

ŞEHİT KABİRLERİNE ÇİRKİN SALDIRI

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana'da şehit kabirlerinin de aralarında bulunduğu mezarları tahrip edenlerin hukuk önünde hesap vereceklerini bildirdi.

Milli Savunma Bakanlığı açıkladı

YUNANİSTAN'A KAÇARKEN YAKALANDILAR

Edirne'de mesleklerinden ihraç edilmiş bir tuğgeneralin de aralarında olduğu 4'ü eski askeri personel 5 Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) şüphelisi, Yunanistan'a kaçma hazırlığındayken yakalandı.

SPOR GÜNDEMİ

Galatasaray için Türkçe öğrenmeye başladı

KOLOMBİYALI SOL BEK

Galatasaray, Meksika'da Club Leon forması giyen 25 yaşındaki Kolombiyalı sol bek Yairo Moreno'yu kadrosuna katıyor.

Dan Petrescu'da sürpriz gelişme

CELTİC'İN BAŞINA GEÇECEK

Hes Kablo Kayserispor ile yollarını geçtiğimiz günlerde ailevi nedenlerden dolayı ayıran Rumen teknik adam Dan Petrescu'nun İskoç devi Celtic'in başına geçeceği iddia edildi.

Salih Uçan'da sürpriz Beşiktaş gelişmesi

TERİM ÇOK İSTİYORDU

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in çok istediği Aytemiz Alanyaspor'da forma giyen Salih Uçan için Sergen Yalçın devreye girdi.

MAGAZİN GÜNDEMİ

Soner Sarıkabadayı sosyal medyayı salladı

FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Ünlü şarkıcı Soner Sarıkabadayı, yıllar önce çekilen bir fotoğrafını paylaştı. O dönem uzun saçlı olduğu görülen Sarıkabayı, sosyal medyayı adeta salladı.

Neslihan Atagül Amerikan dergisinin kapağında

GÜZELLİĞİYLE BÜYÜLEDİ

Hastalığı nedeniyle Star TV ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı dizisine veda eden Neslihan Atagül Amerikan dergisine kapak oldu.

Eda Ece corona virüse yakalandı

SAĞLIK DURUMU NASIL?

Oyuncu Eda Ece, corona virüse yakalandı. Test sonucunu öğrendikten sonra evinde karantinaya alınan Eda Ece'nin, hastalığı ağır geçirdiği öğrenildi.

Editör: Ayşe Tunalı / ayse.tunali@turkmedya.com.tr

Kurgu: Berat Cilan / arif.cilan@turkmedya.com.tr

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER