AKŞAM TV

21 Aralık Güncel Haberler

Gündemdeki haber başlıkları arasında önemli gelişmeler yer alıyor. Avrupa'da mutasyon alarmı... Türkiye İngiltere ile birlikte üç ülkeyle uçuşları durdurdu. Detaylar neler? Milli futbolcumuz Burak Yılmaz'ın yaptığı hareket Fransızları şaşkına çevirdi. Ayrıntılar neler? Murat Dalkılıç Hande Erçel'i takipten çıkardı. Ve günün öne çıkan son dakika haberleri 21 Aralık 2020 tarihli haber turumuzda.

Editör: Ayşe Tunalı/ Kurgu: Berat Cilan


Avrupa'da mutasyon alarmı

TÜRKİYE'DEN UÇUŞ DURDURMA

İngiltere'de koronavirüste tespit edilen yeni mutasyon, Avrupa'yı alarma geçirirken birçok ülke İngiltere'ye uçuşları durdurdu. Türkiye, İngiltere ile birlikte, Hollanda, Danimarka ve G. Afrika uçuşlarını askıya aldı.

Asgari ücrette üçüncü görüşme

İLK RAKAMLAR MASAYA GELEBİLİR

Yaklaşık 7 milyon çalışanın gözü kulağı Asgari Ücret Tespit Komisyonunda. 2021 yılının asgari ücretini belirleyecek komisyon karar aşamasında.

Bu abonelerin elektriği kesilmeyecek

EPDK'DAN YENİ KARAR

Enerji Piyasası Düzeneleme Kurumu fatura borcundan dolayı 65 yaş üzeri aboneler ile şehit yakınları ve gazilerin elektriklerinin kesilmesini engelledi.

AB virüsteki mutasyonu görüşecek

KRİZ TOPLANTISI

İngiltere'de ortaya çıkan yeni mutasyon üzerine, gözler Brüksel'e çevrildi. Avrupa Birliği konuyu görüşmek üzere acil olarak toplandı.

800 yıl aradan sonra ilk kez gerçekleşiyor

SATÜRN VE JÜPİTER KAVUŞUMU

Jüpiter ve Satürn 21 Aralık yani bugün 1623'den beri ilk kez birbirine bu kadar yakın mesafeye gelecek.

SPOR GÜNDEMİ

'Beni bu kulüpten kimse gönderemez'

'AYAĞINIZI DENK ALIN'

Emre Belözoğlu'nun, Malatya yenilgisinden bir gün sonra takımla yaptığı konuşmalar ortaya çıktı. Belezoğlu'nun 'Beni bu kulüpten kimse gönderemez, ayağınızı denk alın'dediği öğrenildi.

Yaptığı hareket Fransızları şaşkına çevirdi

'HELAL OLSUN BURAK YILMAZ'

Lille'de forma giyen milli yıldız Burak Yılmaz, Paris Saint-Germain'le 0-0 biten karşılaşmada fileleri havalandıramadı ancak attığı fair- play golüyle Fransızları şaşkına çevirdi.

'Erol Bulut'u gönderip Lucien Favre'yi alalım'

YÖNETİMDEN ALİ KOÇ'A BASKI

Fenerbahçe Yönetimi, son 4 lig maçında alınan 3 yenilgi sonrası teknik direktör Erol Bulut için kazan kaldırdı. Yöneticilerin, 'Erol Bulut'u gönderip Lucien Favre'yi alalım' dedikleri öğrenildi.

Uğurcan Çakır'a çılgın teklif

15 MİLYON EURO

İtalyan devi Roma, Uğurcan Çakır için geliyor... Pau Gomez'den memnun kalmayan Roma, 15 milyon euroluk teklifle Trabzonspor'un kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Aziz Yıldırım ile Aykut Kocaman bir araya geldi

KAFALARI KARIŞTIRAN BULUŞMA

Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım ile eski teknik direktörü Aykut Kocaman bir araya geldi.

MAGAZİN GÜNDEMİ

Murat Dalkılıç Hande Erçel'i takipten çıkardı

3 YILLIK İLİŞKİ NOKTALANMIŞTI

3 yıllık ilişkilerini ani bir kararla noktalayan Hande Erçel ve Murat Dalkılıç cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Dalkılıç, eski aşkını Instagram'dan takipten çıkardı.

Gizem Acar Instagram'ı sallıyor!

KENDİSİNDEN 30 YAŞ KÜÇÜK

Oktay Kaynarca'nın sevgilisi olduğu konuşulan Gizem Acar, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor.

Dünyanın en yakışıklı 100 erkeği açıklandı!

8 TÜRK OYUNCU DA VAR

Dünyanın en yakışıklı 100 erkeği listesi açıklandı. Top Beauty World tarafından hazırlanan listede Çağatay Ulusoy, Kıvanç Tatlıtuğ, Kerem Bursin gibi isimler bulunuyor.

Hacı Sabancı ile Nazlı Kayı nişanlandı

EVLİLİK YOLUNDA İLK ADIM

İş insanı Hacı Sabancı ile sosyetik güzel Nazlı Kayı, geçtiğimiz cuma günü evlilik yolunda ilk adımı attı. Güzel haberi Arzu Sabancı, sosyal medya hesabından duyurdu.

Instagram fenomeni Josi Maria hayatını kaybetti

ANOREKSİYAYLA MÜCADELE EDİYORDU

Anoreksiyayla mücadele eden ınstagram fenomeni Josi Maria'Kanarya Adaları'na gidiyorum' dedikten sonra hayatını kaybetti.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER