AKŞAM TV

Bilim Kurulu Üyelerine “hâl-hatır” sorduk



Çin'in Vuhan şehrinde ortaya çıkan Kovid-19 salgını dünyada hala kontrol altına alınamadı.

Salgına karşı tedbir paketlerini hızla hayata geçiren Türkiye Cumhuriyeti, virüsle mücadele kapsamında Koronavirüs Bilim Kurulu'nu kurdu.

Milyonlarca kişi Kovid-19 mücadelesinde sahada aktif rol alan Bilim Kurulu üyelerinin açıklamalarını merakla takip ediyor.

Herkes onlara salgını ve pandemi sürecini soruyor#8230; Peki, aslında onların hayatında neler değişti? aksam.com.tr Bilim Kurulu üyelerine #8220;peki siz nasılsınız?#8221; diye sordu.

Çalışma tempolarının yoğun olduğunu söyleyen Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ateş Kara, vatandaşların yoğun ilgisinden memnun olduğunu dile getirdi.

Prof. Dr. Kara, #8220;Kovid-19 süreci çevremizdeki kişilerin bizi şımarttığı bir dönem oldu. Takdir ve teşekkür edilmek insanın en büyük ödüllerinden#8230; Kendi adıma bu ödülü aldığımı düşünüyorum.#8221; ifadelerini kullandı.

Vatandaşların ilgisinden destek aldığını belirten Kara, #8220;Sokakta gören vatandaşlarımızın yüzlerinde bir gülümseme oluyor. Bu benim açımdan dünyada alınabilecek en büyük değer.#8221; dedi.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER