AKŞAM TV

Yolda kalan otobüs değil

İBB Hemen her gün 24'ün BiP haber hattına, sosyal medyaya vatandaşların isyan eden videoları yansıyor. Ancak İBB'nin hizmetlerinden memnun olan bir kitle de var. En son karton bardak hizmetiyle ilgili övgüler paylaştılar.



CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun en temel belediyecilik hizmetlerini yerine getirmekte yaşadığı zorluklar artık sosyal medyanın rutin gündemi oldu. Hemen her gün 24'ün BiP haber hattına, sosyal medyaya vatandaşların isyan eden videoları yansıyor. Ancak İBB'nin hizmetlerinden memnun olan bir kitle de var. En son karton bardak hizmetiyle ilgili övgüler paylaştılar.

İstanbullu için artık bir rutin oldu. 24'ün BiP haber hattına her gün birkaç ilçeden benzer görüntüler geliyor. İmamoğlu yönetimi otobüs krizini çözemedi. Üstelik sorun yaşanan tek nokta toplu taşıma, ulaşım hizmetleri değil.

İşte vatandaşın isyanını anlatan bir başka video. Bu görüntüyü sosyal medya hesabından AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mahmut Gürcan paylaştı. 'Allah İstanbul'u CHP'den kurtarsın boş koltuk İstanbul'u daha iyi yönetir' diye yazdı. Vatandaşın yaşadığı acıya ortak oldu.

Ancak İBB'nin yaptığı hizmetler de yok değil aslında. Hatta chp'liler sosyal medya üzerinden bu hizmetleri övgüyle paylaşıyor. Örneğin 3. Ahmet Çeşmesi'ne musluk takıyorlar. Metrolara balon yapıştırıyorlar ya da vapurlardaki karton bardakların üstüne şehir hatları logosu basıyorlar. Hakkını da vermek lazım. Hizmet değil belki ama reklamı iyi yapıyorlar.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER