AKŞAM TV

TürkMedya Ailesi Tuzla Belediyesi'ne Misafir Oldu

TürkMedya ailesi, Şehir Buluşmaları kapsamında Tuzla Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın katkılarıyla kurulan Yaşlılar Merkezi'nde unutulmaz bir gün geçirdi. Etkinliğe Akşam Gazetesi ve Star Gazetesi gibi önde gelen gazete yazarları da katıldı.



Yaşlılar Merkezi'nde gerçekleşen etkinlikte, TürkMedya ekibi, büyüklerimizle samimi röportajlar gerçekleştirdi ve onlarla keyifli sohbetlerde bulundu. Burada büyüklerimiz, okuma yazma, müzik, Kur'an-ı Kerim, kırk yama gibi çeşitli eğitimler almanın yanı sıra birbirinden keyifli oyunlar oynayarak bir arada vakit geçirme fırsatı yakalıyorlar. Yaşlılar Merkezi'nde gerçekleşen etkinlikte, TürkMedya ekibi büyüklerimizle içten sohbetler gerçekleştirdi.

Akşam TV Muhabiri Esma Nur Ülker, Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kartoğlu ve Star Gazetesi yazarı Yakup Köse ile özel bir röportaj gerçekleştirdi. Yazarlar, etkinliğin amacı ve Yaşlılar Merkezi'nin topluma katkıları üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Etkinliğin ev sahibi Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ise ziyaretçilere teşekkür ederek, yaşlılara yönelik sosyal etkileşimi artırmayı hedefleyen bu tür etkinliklerin önemine vurgu yaptı.

Ayrıca Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın katkılarıyla kurulan Gönül Elleri Vakfı ve Bilim Merkezi de gezildi.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER