AKŞAM TV

“Terör mü, Türkiye mi? ABD seçsin”

Başkan Erdoğan, ABD'nin CBS televizyonuna konuştu. ABD'nin teröre verdiği desteği eleştirdi. ABD'yi PKK/YPG'ye silah vermekle itham etti ve bir tercih yapması gerektiğini belirtti.



Başkan Recep Tayyip Erdoğan BM toplantısı için gittiği ABD'de CBS televizyonun sorularını yanıtlamıştı. O röportaj yayınlandı. Başkan Erdoğan ABD'yi PKK/YPG'ye silah vermekle itham etti ve bir tercih yapması gerektiğini belirtti. Ayrıca S-400 konusunda ABD'den gelen eleştirilere yanıt verdi.

Başkan Erdoğan ABD'nin CBS televizyonuna konuştu. ABD'nin teröre verdiği desteği eleştirdi.

Gerilimli ABD-Türkiye ilişkilerinde Türkiye'nin 1. gündem maddesi PKK/YPG'ye destek ABD'nin sorun olarak adlandırdığı hadise de S-400'ler. Başkan Erdoğan Türkiye'nin tavrını hiç dolaştırmadan anlattı

ABD Afganistan'dan çekildi, Irak'tan da çekileceğini açıkladı. Peki ya Suriye Türkiye ABD'nin Suriye'deki varlığına ilişkin ne düşünüyor

CBS sunucusu Başkan Erdoğan'ın bu yanıtının ardından 'Suriye için araya girilmesini Türkiye'ye mi bıraksınlar?' sorusunu yöneltti. Başkan Erdoğan'ın yanıtı, 'Biz istenmediğimiz yerde durmayız' oldu.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER