AKŞAM TV

Tanal'ın iddiası yalanlandı

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, 'Silopi'de çocukların spor yapabileceği spor alanları yok' iddiasında bulundu. Cevabı ise Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu verdi. görüntülerle Tanal'ın iddiasını çürüttü.



Ne yalandan, ne iftiradan ne de algı siyasetinden vazgeçiyorlar. CHP'li Mahmut Tanal, bu kez çocukları kullandı. Sosyal medya hesabından 'Silopi'de çocukların spor yapabileceği alan' yok iddiasında bulundu. 'Sahalar yok. Tarlada top koşturuyorlar. Sosyal devlet nerede?' diye sordu.

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'ın bu paylaşımı kısa sürede sosyal medyada yayıldı. Provokatif hesaplar da peşine takıldı. Peki gerçekten de öyle miydi? Silopi'de çocuklar için bir spor alanı yok muydu?

CHP'li Mahmut Tanal'ın bu iddialarına cevap, Gençlik Ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan geldi. Tanal'ı görüntü ve fotoğraflarla yalanladı. Bakan Kasapoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, spor tesisleri ve futbol sahasının görüntülerine yer verdi Ve 'Silopi ilçe merkezinde çocuklarımızın spor yapabileceği çok sayıda tesisimiz var, Sayın Tanal. Üstelik tesislerimiz yetişkinlerin kullanımına da açık. Günün birinde yolunuz düşerse bekleriz.' notunu düştü.

Bakan Kasapoğlu'nun Tanal'a verdiği cevap netti. Ama CHP'li Tanal algı siyasetini sürdürdü. Görüntülere rağmen bu kez de 'Ya bilerek konu çarpıtılıyor ya size yanlış bilgi veriliyor ya da konu hakkında bilginiz yok' mesajını paylaştı.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER