AKŞAM TV

Tabip odası gizemi, krizi çözdü!

İstanbul Tabip Odası, BionTech aşısıyla ilgili yaşanan bir sorunu paylaştı. Ancak mesajda kullanılan kelimeler sanki ortada, bir gizem, kriz varmış da bunu İstanbul Tabip Odası çözmüş havası veriyor. Peki, Tabip Odası ne yapmak istiyor?



Türkiye aşılama konusunda büyük başarılara imza attı. Ancak halen alması gereken mesafe var. Zira tüm çağrılara karşın 20 milyondan fazla kişi aşı olmadı ve bu süreçte İstanbul Tabip Odası ilginç bir açıklama yaptı. O açıklamadaki sahadan aldığımız bilgilere göre ifadesi dikkat çekici. Zira İstanbul Tabip Odası aşılama konusunda bir kriz havası veriyor. Gizli saklı bir bilgiyi deşifre etmiş gibi mesaj paylaşıyor.

Oysa İstanbul Tabip Odası'nın paylaştığı aşı konusundaki sıkıntıyı üç gün önce Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medyadan duyurdu. BionTech aşısının üretiminden kaynaklanan bir sorun sebebiyle çarşamba gününe kadar aşı konusunda sıkıntı yaşanacağını ve sürecin hafta içinde çözüleceğini belirtti... Buna karşın İstanbul Tabip Odası o uyarıdan üç gün sonra sahadan aldığımız bilgiler diyerek büyük bir gizemi çözmüş, krizi deşifre etmiş gibi davranıyor. Aşı nerede diye etiket açıyor. Bakan Koca'dan kendince hesap soruyor...

Aynı tabip odası Konya'da 7 kişinin öldürüldüğü iki ailenin 10 yıllık husumetini de Türk-Kürt çatışması gibi göstermeye çalışmıştı.

Geçmişteyse Türkiye'nin Suriye'deki terörle mücadelesine, 'Savaş bir halk sağlığı sorunudur' diyerek tepki göstermişti.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER