AKŞAM TV

Selçuk Bayraktar, TEKNOFEST İzmir'de AKŞAM TV'ye konuştu: Tam bağımsız Türkiye idealine vurgu

Dünyanın en büyük uzay, havacılık ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST heyecanı İzmir'de devam ediyor. T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, AKŞAM TV ekibinden Ezgi Aşık'ın sorularını cevapladı. Bayraktar, İzmir'de TEKNOFEST'e olan ilgiye dikkat çekerek, 'Bu kalabalık tam bağımsız ve müreffeh Türkiye idealini gerçekleştireceğim diyor.' ifadelerini kullandı.

Ayakları yerden kesen festival olarak tanımlanan TEKNOFEST, İzmir'de teknoloji meraklılarını ağırlamayı sürdürüyor.
Yerli ve milli imkanlar ile geliştirilen birçok ürünün sergilendiği TEKNOFEST'te Selçuk Bayraktar, AKŞAM TV ekibinden Ezgi Aşık'a konuştu.
Cumhuriyetin 100. yaşını en güzel 3 büyükşehirde TEKNOFEST düzenleyerek kutlamayı amaçladıklarını ve bu amaçlarına ulaştıklarını ifade eden Selçuk Bayraktar, 'İstanbul ve Ankara'dan sonra İzmir'deyiz. TEKNOFEST İzmir'de muhteşem bir coşku ile devam ediyor. ' dedi.
Çiğli Havaalanı'nda gerçekleştirilen TEKNOFEST'te yoğun bir kalabalık olduğuna vurgu yapan Bayraktar, 'Bu kalabalık tam bağımsız ve müreffeh Türkiye idealini gerçekleştireceğim diyor. Bunu büyük bir iddia ile tüm dünyaya sergiliyor.' diye konuştu.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER