AKŞAM TV

ROKETSAN Genel Müdürü Murat İkinci: Gençlerin ilgisi büyük motivasyon kaynağı

AKŞAM TV ekibi, İzmir'de düzenlenen dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST'te ROKETSAN Genel Müdürü Murat İkinci'yi konuk aldı. Özellikle gençlerin TEKNOFEST'e olan ilgi ve enerjisinin kendileri için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu belirten İkinci, 'Genç jenerasyon içerisinde mühendislik ve teknoloji konusundaki aşkı canlandıran, o motivasyonu artıran bir T nesli, 'teknoloji' neslinin milli teknoloji hamlesi doğrultusunda geliştiğinin, yükseldiğinin en büyük göstergesi.' ifadelerini kullandı.



ROKETSAN Genel Müdürü Murat İkinci, dünyanın e büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST kapsamında AKŞAM TV ekibinden Ezgi Aşık'ın sorularını cevaplandırdı. İkinci, 'Roketsan'ın üretim kapasitesi sadece kendi silahlı kuvvetlerimizin ihtiyaçlarını değil, bizimle beraber hareket eden dost ve kardeş ülkelerin ihtiyaçları için de yeteri kapasiteye sahip.' ifadelerini kullandı.

'GENÇLERİN TEKNOFEST'E OLAN İLGİSİ BÜYÜK MOTİVASYON OLUYOR'

TEKNOFEST kapsamında İzmir'de çok güzel bir enerji ile karşılaştıklarını belirten ROKETSAN Genel Müdürü Murat İkinci, gençlerin bu tür etkinliklere olan ilgisinin kendileri için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu belirtti.

İkinci, sözlerini şöyle sürdürdü:

'İzmir'de çok güzel bir enerji ile karşılaştık. Özellikle genç kardeşlerimizin TEKNOFEST'e olan ilgileri ve enerjileri bize de çok büyük bir motivasyon oluyor. Genç jenerasyon içerisinde mühendislik ve teknoloji konusundaki aşkı canlandıran, o motivasyonu artıran bir T nesli, 'teknoloji' neslinin milli teknoloji hamlesi doğrultusunda geliştiğinin, yükseldiğinin en büyük göstergesi.'

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER