AKŞAM TV

ROKETSAN Genel Müdürü İkinci'den BURÇ müjdesi: “Yakın zamanda envanterde olacak”

Yerli ve milli üretim araçların sergilendiği ayakları yerden kesen festival TEKNOFEST, başkent Ankara'da üçüncü gününde devam ediyor. ROKETSAN Genel Müdürü Murat İkinci TEKNOFEST'e ilişkin Akşam TV ekibinden Ezgi Aşık'a değerlendirmelerde bulundu. İkinci, yerli hava savunma sistemi BURÇ için “BURÇ sahaya çıktı, test aşamaları devam ediyor, yakın zamanda envanterde olacak” diye konuştu.



Dünyanın en büyük uzay, havacılık ve teknoloji festivali TEKNOFEST tü heyecanı ile Ankara Etimesgut Havaalanı'nda devam ediyor. Akşam TV ekibinden Ezgi Aşık'a konuşan ROKETSAN Genel Müdürü Murat İkinci, ROKETSAN'ın düzenlediği roket yarışmalarına birçok gencin katıldığını ve başarı oranının her yıl daha da arttığını söyledi. İkinci, TEKNOFEST'e olan ilginin çok artacağını belirtti. Savunma sanayide yerli ve milli üretime dikkat çeken Murat İkinci, 'Türkiye savunma sanayi alanında ihtiyaçlarını yüzde 85 oranında karşılayabilecek duruma geldi' sözlerini kullandı.

YERLİ HAVA SAVUNMA SİSTEMİ BURÇ SAHAYA ÇIKTI

Murat İkinci ROKETSAN tarafından yerli ve milli imkânlar ile üretilen mobil hava savunma sistemi BURÇ'a ilişkin yaptığı açıklamada 'BURÇ sahaya çıktı, test aşamaları devam ediyor, yakın zamanda envanterde olacak' ifadelerini kullandı.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER