AKŞAM TV

Özel Gençler Mehter Takımı evden konser verdi

Engelliler Haftası'nı her yıl şehrin farklı noktalarında konser vererek kutlayan Konya Büyükşehir Belediyesi Özel Gençler Mehter Takımı, bu yıl korona virüs salgını nedeniyle evlerinden konser verdi.



Konya Büyükşehir Belediyesi Özel Gençler Mehter Takımı üyesi gençler, Engelliler Haftası'da evlerinden konser verdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yaptıkları çalışma nedeniyle Özel Gençler Mehter Takımı'na teşekkür etti.

Engelliler Haftası'nı her yıl şehrin farklı noktalarında konser vererek kutlayan Konya Büyükşehir Belediyesi Özel Gençler Mehter Takımı, bu yıl korona virüs salgını nedeniyle evlerinden konser verdi. Konya Büyükşehir Belediyesi YouTube kanalından yaklaşık 4 dakikalık video gösterimi ile 'Tarihi Çevir' marşını seslendiren Özel Gençler Mehter Takımı, aynı zamanda topluma mesaj da vererek, #8220;Biz Özel Gençler Mehter Takımıyız. Engelleri birlikte aşarız. Engeller hayatın ritmini yakalamaya engel olamaz. En büyük engel sevgisiz olmaktır. Evde kal, mehtersiz kalma. Yapacaklarımız sınırlı ama ufkumuz geniş. 10-16 Mayıs Engelliler Haftamız evde ve mutlu olsun#8221; dedi.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER