AKŞAM TV

Kılıçdaroğlu yangınları çalıştayla söndürecek

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin pek çok iline yayılan orman yangınlarıyla ilgili bir basın toplantısı düzenleyerek CHP'nin çözüm önerisini açıkladı.



CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'yi saran orman yangınlarına ilişkin bir basın toplantısı düzenledi. Konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan Kılıçdaroğlu, yangınlara karşı CHP'nin çözüm önerisini de açıkladı.

Yangınlar ile ilgili olarak 'İktidardan artık bir şey beklemeyeceğiz, biz yapacağız.' şeklinde konuşan Kılıçdaroğlu, 'Bilim Çalıştayı' düzenleyeceklerini açıklayarak 'Duygusal olarak fidan dikilsin diyorsunuz, anlıyorum ama bilim insanlarını dinlemenin tam zamanıdır.' dedi.

Orman yangınlarına karşı çözüm olarak 'Çalıştay' toplayacaklarını ilan eden Kılıçdaroğlu, Türk Hava Kurumu'nun yenilenmesi için belediyelere çağrı yaptı.

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi de İstanbul'daki deprem tehlikesine karşı 'Kentsel Dönüşüm Çalıştayı' düzenlemiş ama geçen iki yıllık süre zarfında tek bir konutun dönüşümü sağlanamamıştı.

CHP asılında hep aynı şeyi yapıyor.

Mesele her ne olursa olsun önce 'Çalıştay' düzenliyor, ardından 'Heykel' dikiyor.

Kılıçdaroğlu'nun son açıklamasından da anlaşılacağı üzere CHP bildiğiniz gibi...

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER