AKŞAM TV

İzmir'de Gediz- Körfez tartışması

İzmir Körfezi'ni 3 sene içinde yüzülebilir hale getirmek CHP'li Tunç Soyer'in seçim vaadiydi. AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, kirliliğe dikkat çekmek için Bostanlı İskelesi'nden denize açıldı. İşte manzara…



CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Gediz Nehri'ne bir gezi yaptı ve kirliliğin asıl kaynağı Gediz, bu sorunu çözmeden Körfez'i kurtaramayız' görüşünü paylaştı. Bu açıklama AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, tepki gösterdi. 'Gediz Körfez'e akmıyor' diye yanıt verdi. Soyer'e üç yıl içinde körfezi yüzülecek hale getireceğim sözünü hatırlattı.

İzmir Körfezi'ni 3 sene içinde yüzülebilir hale getirmek CHP'li Tunç Soyer'in seçim vaadiydi. Ancak aradan geçen zamanda manzarada pek bir değişiklik yok. İşte bu görüntüler de kanıtı.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, kirliliğe dikkat çekmek için Bostanlı İskelesi'nden denize açıldı. Karşılaştıkları manzara pek iç açıcı değildi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli'nin bu açıklamayı yapmasının sebebiyse CHP'li Soyer'in Gediz turu ve sonrasında yaptığı Gediz'i temizlemeden körfezi temizleyemeyiz açıklamasıydı.

Soyer, yerel seçimler öncesi Körfez'in yüzülebilir hale getirileceğini vadedip bunun 'belediyenin işi' olduğunu belirtirken, kirlilik ve kokunun katlanarak artması karşısında 'Bu benim işim mi? Çevre ve Şehircilik Bakanı mıyım?' diyerek kendini savunmuştu.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER