AKŞAM TV

Halisdemir'e hakarete soruşturma

İyi Parti Tokat İl Başkan Yardımcısı Uğur Songül Sarıtaşlı 15 Temmuz Kahramanı Ömer Halisdemir'i darbeci ilan etti, Türkiye ayağa kalktı. İyi Partili Sarıtaşlı Hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldı



İYİ Parti Tokat İl Başkan Yardımcısı Uğur Songül Sarıtaşlı,Twitter'dan FETÖ'cü darbeci Semih Terzi'ye sahip çıktı, Terzi'yi vurduktan sonra darbe girişiminin seyrini değiştiren kahramanı Astsubay Ömer Halisdemir'e 'Asıl Darbeci' dedi. Sarıtaşlı attığı tweet sonrasında yoğun tepki alınca önce twitini sildi sonra da hesabını kapattı. Dün Tokat Emniyet Müdürlüğü tarafından suçu ve suçluyu övme suçundan gözaltına alınan Sarıtaşlı, 'Yaptığım yorumdan pişmanlık duyarak önce twiti sildim, sonra da hesabımı kapattım. 24 yıldır aktif siyaset yapıyorum ilk defa böyle bir hata yaptım' dedi.

'KABUL EDİLEMEZ'

İYİ Parti Tokat İl Başkanlığı alınan yönetim kurulu kararı ile Uğur Songül Sarıtaşlı'nın Merkez Disiplin Kurulu'na sevk ettiğini duyurdu. Açıklamada, Sarıtaşlı'nın yaptığı paylaşımın asla kabul edilemeyeceği kaydedildi.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER