AKŞAM TV

'FETÖ yarın size saldıracak'

15 Temmuz şehitleri dünyanın dört bir yanında anılıyor. FETÖ'nün karanlık yüzü anlatılıyor. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Özbekistan'da düzenlenen törene katıldı.

AA


Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, FETÖ'nün faaliyetlerini sürdürdüğü ülkelere, 'Sizlerin milli güvenliği için, çocuklarınızın geleceği için hainlerden yol yakınken ayrılın ve bunlardan kurtulun. Yarın çok geç olabilir.' çağrısında bulundu.

Bakan Çavuşoğlu, FETÖ'nün faaliyetlerini sürdürdüğü ülkelere yaptığı çağrısını yineleyerek şunları kaydetti:

Buradan herkese yaptığımız çağrıyı tekrar etmek istiyorum. Bu sinsi terör örgütü bugün bize, yarın size saldıracak. Bizde nasıl gençlerin beyinlerini yıkadılarsa sizin gençlerinizin de beyinlerini aynı şekilde yıkıyorlar. Kendi milli güvenliğimiz, sizlerin milli güvenliği için, çocuklarınızın geleceği için hainlerden yol yakınken ayrılın ve bunlardan kurtulun. Yarın çok geç olabilir. Maalesef bazı kardeş ülkelerde bunun çok genç olduğunu görüyoruz.

Özbekistan yönetimine örgüte karşı aldığı tedbirler için teşekkür eden Çavuşoğlu, Türkiye'nin birçok terör örgütüyle aynı anda mücadele ettiğini de vurguladı.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER