AKŞAM TV

CHP zihniyetine suç duyurusu

CHP Etimesgut İlçe Başkanı Cemal Emir'in, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı ve AK Parti seçmenini hedef alan açıklamalarına tepkiler büyüyor. Son olarak AK Parti Etimesgut İlçe Başkanlığı tarafından CHP'li Emir hakkında suç duyurusunda bulunuldu.



CHP Etimesgut İlçe Başkanı Cemal Emir'in Başkan Erdoğan'ı ve AK Parti seçmenini hedef alan açıklamalarına tepkiler büyüyor. Son olarak AK Parti Etimesgut İlçe Başkanlığı tarafından CHP'li Emir hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

CHP Etimesgut İlçe Başkanı Cemal Emir'in bu tehdit ve hakareti karşılıksız kalmadı. AK Parti teşkilatı harekete geçti. Cemal Emir hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

CHP'li Celal Emir ilçe başkanı seçildikten sonra yaptığı konuşmada AK Parti ve Başkan Erdoğan'ı hedef almış, AK Parti seçmeni için 'Köklerini kazıyacağız' demişti. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasıyla Celal Emir'e tepkiler çığ gibi büyüdü.

CHP'li Emir'in açıklamalarının ardından AK Parti Etimesgut İlçe Teşkilatı Adliye'nin yolunu tuttu. Emir hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunuldu.

Savcılığa suç duyurusu dilekçesini sunan AK Parti Etimesgut Teşkilatı adliye çıkışında açıklamada yaptı. İlçe teşkilatı başkanı Halil Hotaman seçmenin içi boş tehditlere aldırış etmeyeceğini belirtti.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER