AKŞAM TV

Başkan Erdoğan'dan videolu mesaj: Devletimiz tüm kurumlarıyla görevinin başındadır

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabı Twitter'dan bir video paylaştı.



Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 'Aziz vatandaşlarım, müsterih olunuz. Devletimiz tüm kurumlarıyla görevinin başında, zaman mefhumu gözetmeksizin milletinin hizmetinde.' dedi.

AA'nın aktardığı habere göre, Başkan Erdoğan, sosyal medya hesapları üzerinden videolu bir mesaj paylaştı.

'Aziz vatandaşlarım, müsterih olunuz. Devletimiz tüm kurumlarıyla görevinin başında, zaman mefhumu gözetmeksizin milletinin hizmetinde. Bu zorlu süreci inşallah hep birlikte atlatacağız. Yeter ki kurallara, yönlendirmelere uyalım ve mutlaka evlerimizde kalmaya devam edelim.' ifadeleriyle yayımlanan videolu mesajda Erdoğan, şunları kaydetti:

'65 YAŞ ÜSTÜ SOKAĞA ÇIKANLAR VARSA ONLARI UYARMALISINIZ'

Başkan Erdoğan, vatandaşlardan hükümet yetkililerinin yönlendirmelerini dikkatle takip edip, etmeyenleri uyarmaları ricasında bulunarak, şu ifadeleri kullandı:

'OLUMSUZLUK KAMPANYASI MEYDANA GETİRMEK İSTEYENLERE İNANMAYINIZ'

'Dikkat edilirse az sayıda da olsa şu an itibarıyla ölenlerimize baktığımız zaman bunların hepsinin de işte bu yaş gruplarında olduğunu gördüğümüz zaman demek ki yapılan uyarılar doğrudur, yerindedir.' diyen Erdoğan, konuşmasını şöyle tamamladı:

Aziz vatandaşlarım,

Müsterih olunuz. Devletimiz tüm kurumlarıyla görevinin başında, zaman mefhumu gözetmeksizin Milletinin hizmetinde.

Bu zorlu süreci inşallah hep birlikte atlatacağız. Yeter ki kurallara, yönlendirmelere uyalım ve mutlaka evlerimizde kalmaya devam edelim.nbsp;

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER