AKŞAM TV

Başkan Erdoğan'dan çağrı: 'Ödediğimiz bedelleri göze alıyorsanız buyurun çıkın meydana'

11,3 kilometrelik Amasya Çevre Yolu Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın videokonferans ile katıldığı törenle hizmete açıldı. Çevre yolu Amasya şehir geçişini yarım saatten 7 dakikaya indirecek. Başkan Erdoğan, Vahdettin Köşkü'nden Amasya Çevre Yolu Açılış Töreni'ne canlı bağlantı gerçekleştirdi. Başkan Erdoğan 'Türkiye'nin attığı adımlara karşı yüksek sesle itiraz edenlerin sahada herhangi bir varlık gösterememelerinin sebebi ülkemizin her alanda sahip olduğu gücü görmeleridir. Elbette elde ettiğimiz her kazanım için büyük bedeller ödedik. Ama bu millet bedel ödemekten çekinmemiştir. Açıkça ikaz ediyoruz. Şayet bizim ödediğimiz bedelleri göze alıyorsanız buyurun çıkın meydana. Böyle bir niyetiniz yoksa bir an önce müzakere kanallarını açın' dedi.



'Güçlü ve büyük Türkiye vizyonumuz ete kemiğe bürünmeye başladı'

Cumhurbaşkanı Erdoğan söyle konuştu: 'Türkiye'nin attığı adımlara karşı yüksek sesle itiraz edenlerin sahada herhangi bir varlık gösterememelerinin sebebi ülkemizin her alanda sahip olduğu gücü görmeleridir. Elbette elde ettiğimiz her kazanım için büyük bedeller ödedik. Ama bu millet bedel ödemekten çekinmemiştir. 'Ölürsek şehit, kalırsak gaziyiz' anlayışıyla mücadele eden bir milletin karşısında duracak hiçbir güç yoktur.

Şayet bizim ödediğimiz bedelleri göze alıyorsanız buyurun çıkın meydana. böyle bir niyetiniz yoksa bir an önce müzakere kanallarını açın.

Türkiye Cumhuriyeti devletini, kuruluşunun yüzüncü yıl dönümü olan 2023'e her alanda gelişmiş, güvenli, müreffeh bir şekilde ulaştırmakta kararlıyız. Bize düşmanlık etmeye, önümüzü kesmeye çalışanlar ise hiç kusura bakmasınlar kendileri kaybederler.

Dün Ayasofya'nın yeniden ibadete açılması sebebiyle Fatih Sultan Mehmet Han'ı yadettik. Vatan topraklarının her karşısına kanıyla mührünü vuran ecdadın sadece hatıralarını yad etmekle kalmıyor, emanetlerine de sıkı sıkıya sahip çıkıyoruz. İnşallah son nefesimize kadar da mücadeleyi sürdüreceğiz.

Bu duygularla bir kez daha açılışını yaptığımız Amasya Çevre Yolu'nun milletimize, şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.'

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER