AKŞAM TV

Başkan Erdoğan'dan Belediye Başkanlarına uyarı! 'Vebali sizlerin üzerinedir...'

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemi ile Belediye Başkanlarına seslendi. Erdoğan, işsiz kaldığı veya yetersiz gelire sahip olduğu için geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşların yalnız bırakılmaması gerektiğini hatırlatarak, 'Evinde tencere kaynamadığı için gözü yaşlı, kalbi kırık, yüreği daralmış her bir vatandaşımızın vebali sizlerin üzerindedir.' dedi.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,nbsp;video konferans yöntemi ile belediye başkanlarına seslendi. Erdoğan'ın gündeminde dünyada ve ülkemizde büyük krize sebep olan koronavirüs salgını vardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar:

'Yaşlılarımız ve öğrencilerimiz başta olmak üzere evlerinden çıkmamalarını istediğimiz vatandaşlarımızın alışveriş, internet, kitap gibi ihtiyaçlarının teminine yardımcı olmalıyız.nbsp;Temizlik ve korunma malzemelerinin dağıtımını sürdürmeliyiz. Kovid 19 hastalığı döneminde belediyelerimize çok daha önemli görevler düşüyor. Bilhassa işsiz kaldığı veya yetersiz gelire sahip olduğu için geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşlarımızı asla yalnız bırakmamalıyız. Evinde tencere kaynamadığı için kalbi kırık her vatandaşımızın vebali sizlerin üzerindedir. AK Parti olarak milletimizi bugüne kadar hayal kırıklığına uğratmadık. Önceliğimiz vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarını karşılamak.'

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER