AKŞAM TV

Başkan Erdoğan'a sürpriz doğum günü videosu

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sürpriz doğum günü videosu hazırladı. TBMM'deki AK Parti Grup Toplantısı öncesi yayınlanan video duygusal anlar yaşattı.



Bugün 66 yaşına giren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından doğum günü videosu hazırlandı.

Twitter'da #8220;Yüreğinde Türkiye sevdasıyla, bir millete umut olan liderimiz. Doğum günün kutlu olsun.#8221; sözleriyle kullanıcılarla paylaşılan videoda Erdoğan'ın çocukluğu ve gençliğinden kesitler sunuldu.

AK Parti Grup toplantısında yayınlanan sürpriz doğum günü videosunun ardından kürsüye çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Hazırlanan bu sürpriz, benim için çok çok duyguluydu. Çocukluk yıllarıma beni götürmesi, bunun yanında tercih edilen birkaç anekdot çok çok önemliydi. Kütüphaneme aldığım ilk kitabın taksitlerini simit satarak, su satarak ödemiştim. Böyle başlayan bir hayat ve şimdi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki dev kütüphane... Hazırlanan bu video için sizlere çok teşekkür ediyorum.' ifadeleriyle duygularını dile getirdi.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER