AKŞAM TV

Bakan Pakdemirli Çanakkale'deki orman yangınını söndürme çalışmalarını havadan izledi

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Manisa programı kapsamında Manisa Spil Dağı Milli Parkı'nı ziyaret etti. Milli parkta incelemelerde bulunan Bakan Pakdemirli, Çanakkale'de çıkan orman yangını nedeniyle Manisa'daki son programını iptal ederek yangın bölgesine hareket etti. Bakan Pakdemirli bölgedeki söndürme çalışmalarını havadan izledi.



Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Manisa programı kapsamında Manisa Spil Dağı Milli Parkı'nı ziyaret etti. Milli parkta incelemelerde bulunan Bakan Pakdemirli, Çanakkale'de çıkan orman yangını nedeniyle Manisa'daki son programını iptal ederek yangın bölgesine hareket etti.nbsp;Bakan Pakdemirli bölgedeki söndürme çalışmalarını havadan izledi.

Çanakkale Gelibolu'daki orman yangınına ilişkin açıklama yapan Pakdemirli, yangınla ilgili çalışmaların sürdüğünü belirterek, şu ifadeleri kullandı:

'Orman Genel Müdürümüz bölgeye intikal etti, tüm ekiplerimiz orada, çalışmalarımız sürüyor. İlk yangın çıkış anı 14.50 gibi görünüyor. Çanakkale Gelibolu Pazarlı köyünde. Saat 15.00 itibarıyla yangına müdahale edilmiş durumda. Helikopter filomuzun çok önemli bir kısmı orada. Yangına şu an 20 helikopter, 2 amfibik uçak, 107 arazöz, 7 dozer ve 400 personelle müdahale ediyoruz. Ben de gelişmeleri yakından takip ediyorum.'nbsp;

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER