AKŞAM TV

AKM Millet Bahçesi'nin açılışını yapmak ona nasip oldu

Avrupa'nın en büyük millet bahçesi Ankara'da açıldı. Açılışa Başkan Erdoğan ile birlikte sahneye çıkan çocuklardan birinin heyecanı damga vurdu. Küçük çocuk bekleyemedi, herkesten önce açılış kurdelesini kesti.



Avrupa'nın en büyük millet bahçesi Ankara'da açıldı. Açılışa Başkan Erdoğan ile birlikte sahneye çıkan çocuklardan birinin heyecanı damga vurdu. Küçük çocuk bekleyemedi, herkesten önce açılış kurdelesini kesti. Gülümseten anlar kameralara bakın nasıl yansıdı.

Dayanamadı, herkesten önce makası aldı, kurdeleyi kesti. Türkiye'nin en büyük millet bahçesini açmak işte bu miniğe nasip oldu.

Ankara'da Avrupa'nın en büyük millet bahçesinin açılış töreni yapıldı. Açılışta Başkan Erdoğan kürsüdeydi. Millet bahçesinin Ankaralıların yeni dinlenme merkezi olacağını söyledi.

Resmi günlerde kutlamaların adresi AKM Millet Bahçesi olacak. 7'den 70'e vatandaşlar AKM Millet Bahçesi'ne gelerek şehrin gürültüsünden kurtulabilecek. Erdoğan, Ankara'nın yeşil kalkınma hamlesinin lokomotifi olacağını belirtti. Devam eden projeler hakkında da bilgi verdi. Erdoğan'ın İstanbullulara da bir müjdesi vardı.

Konuşmaların ardından kurdele kesimi için protokol sahneye geldi. Ama sahnede heyecanlı biri daha vardı.

Erdoğan'ın önünde duran küçük heyecandan kurdeleyi hemen kesti. Görevliler ikinci bir kurdele çekti. Diyanet İşleri Ali Erbaş'ın duasının ardından tam kurdele kesilecekti ki küçük çocuk yine önce davrandı. Gülümseten anlar kameralara böyle yansıdı.

Açılışın ardından AKM Millet Bahçesi ilk misafirlerini de ağırladı. Millet bahçesinde açılışa özel 4 gün boyunca etkinliklerin ardı arkası kesilmeyecek. Ankara'nın yeni merkezi konserlerle ve tiyatro gösterilerine ev sahipliği yapacak. Şehrin stresinden kaçmak isteyen Ankaralıların en uğrak adresi haline gelecek.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER