AKŞAM TV

'1016 terörist ikna edildi'

2016'dan beri ikna yolu ile bin 16 terörist teslim oldu. Başarılı operasyonlarla terör örgütü PKK'nın insan kaynağı tükenme noktasına geldi.



2016'dan beri ikna yolu ile bin 16 terörist teslim oldu. Başarılı operasyonlarla terör örgütü PKK'nın insan kaynağı tükenme noktasına geldi. Türkiye'nin terörle ve yasa dışı göç ile mücadelesine ilişkin son bilgileri İçişleri Bakanı Süleyman Soylu paylaştı.

2016 yılında beri ikna yolu ile 1016 terörist güvenlik güçlerine teslim oldu. Başarılı operasyonlarla terör örgütünün beli kırıldı. İnsan kaynağı tükendi.

İçişleri Bakanı Sülayman Soylu Ankara'da Uluslararası Güvenlik Kongresi'nde konuştu. Gündeminde terörle mücadele vardı. Türkiye'nin milli teknolojilerle gücüne güç kattığını vurguladı. Terör örgütü PKK'ya sahanın dar edildiğini söyledi. FETÖ ile ilgili operasyonlara ayrı bir parantez açtı.

Bakan Soylu yasadışı göç konusuna da değindi. Soylu Afganistan'dan mülteci akını iddialarına da cevap verdi. Hedefinde muhalafet vardı. Türkiye'nin çok öncesinde tedbirlerini aldığını anlattı.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER