AKŞAM TV

Mersinli Cihangir'in (Namıdiğer J.F. Kennedy) Hayat Hikayesini Duyunca Çok Şaşıracaksınız! #GökçeAnlatıyor

Son dönemde popüler olan “Okuttum bro”yu Ece Seçkin ile öğrendik. Fatih Bulut’u geçtiğimiz günlerde “Çok sevdim yalan oldu” şarkısı ile tanımıştık. Şimdi “15 kişiye saldırdım” şarkısı ile yine tik-tokların vazgeçilmezi. Hepsi Gökçe Anlatıyor'da...



Son dönemde popüler olan “Okuttum bro”yu Ece Seçkin ile öğrendik.

VE FATİH BULUT’UN “BRO” VİDEOSU 

Fatih Bulut’u geçtiğimiz günlerde “Çok sevdim yalan oldu” şarkısı ile tanımıştık. Şimdi “15 kişiye saldırdım” şarkısı ile yine tik-tokların vazgeçilmezi.

Mersinli Cihangir, namıdiğer J.F. Kennedy son günlerde sosyal medyanın en popüler ismi.
Cihangir’in kendine has üslubü, mimikleri, oldukça güçlü kelime oyunları ile insana terapi gibi geldiği söyleniyor.

Videoları sosyal medyaya düştükçe popülaritesi artıyor fenomen abimizin.
Bizi böyle güldüren Mersinli Cihangir’in oldukça üzücü bir hikayesi var. Çok küçük yaşta anne ve babasını kaybediyor ve sokaklarda büyüyor. Büyürken de her sohbetten bilgi edinmiş kendini geliştirmiş. Bizler de severek izliyoruz. 

Mersin demişken, Mersinli bir temizlik görevlisi sokaktaki düğünde çalan şarkının ritmine ayak uydurup oynadı. Görüntüler sosyal medyada da paylaşılınca temizlikçi abimiz kısa sürede fenomen oldu.

Temizlik işçisi belediye başkanı tarafından ise bir maaş ikramiye ile ödüllendirildi.

Bizim de içinde bulunduğumuz YouTube’de Forbes, en çok kazanan YouTube içerik üretici listesini yayınladı. Dünyanın en çok kazanan YouTube içerik üreticisi Ryan Kaji oldu. Kaji sadece oyuncak tanıtarak 26 milyon dolar yani Türk lirası ile 154 milyon kazanıyor. Darısı biz YouTube içerik üreticelerin başına.
 
Google’a da bir haller oldu, geçtiğimiz perşembe günü çöktü.

Geçtiğimiz günlerde Mucize Doktor dizisine konuk olan Yasemin Özilhan, doktor Ela karakteri ile yeniden kamera önüne geçti. Konuk oyuncu olarak Mucize Doktor dizisine gelen doktor Ela diziye veda etti. Güzel oyuncu Yasemin Özilhan, bu bölümden elde edeceği tüm geliri hayır kurumuna bağışlayacağını söyledi. 

2040 Miss Turkey güzellik yarışması birincisi Karan bebek olacak gibi gözüküyor. Doğduğu günden beri magazin dünyasının konuştuğu isim Karan bebeği, Fahriye Evcen sosyal medyasında paylaştı.
Rekor beğeni alan fotoğraftan sonra Karan bebeğe 1 milyonluk rekor teklif geldi.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER