AKŞAM TV

Psikolog Nurdan Büyükak'tan ebeveynlere öneriler! Çocuklara nasıl yayınlar izletilmeli?

TRT ortak yapımı Doru Orman Macerası filminin galası yapıldı. İbrahim Büyükak'ın ergen ve çocuk psikoloğu eşi Nurdan Büyükak, filme çocuk psikolojisi açısından değerlendirme desteğinde bulundu. Nurdan Büyükak ile hem filmi hem de ekrandaki psikolojik dizileri konuştuk. Nurdan Büyükak, ekranda büyük yoğunluk gösteren Camdaki Kız ve Masumlar Apartmanı gibi psikolojik temalı diziler hakkında dikkat çekici yorumlarda bulundu.

AKŞAM
Hüsna Köşger
Çocukların severek izlediği çizgi filmler arasında yer alan Doru, ekrandan beyaz perdeye Doru Macera Ormanı adıyla taşındı. Filme psikolojik destek ve öneri açısından katkıyı çocuk ve ergen psikoloğu Nurdan Büyükak sağladı.

Oyuncu ve senarist İbrahim Büyükak ile sürdürdükleri uyumlu evlilikleri ile de beğeni toplayan Nurdan Büyükak ile Doru Macera Ormanı filmi için bir araya geldik. Nurdan Büyükak ile filmi, çocukların ekranda izledikleri yapımların psikolojilerine etkileri dışında; ekrandaki psikolojik temalı dizileri ve bu yapımların nasıl olması gerektiğini konuştuk.

Röportaj: Hüsna Köşger

Kurgu: Kerim Yıldırım

Kamera: Mehmet Can Kahya

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER