AKŞAM TV

Cemile Canyurt: 'Bir gün BKM'ye gireceğim diyordum'

Çok Güzel Hareketler 2'nin oyuncularından Cemile Çiğdem Canyurt, Netflix'in Ufo filminde rol aldı. Cemile Çiğdem Canyurt ile hem Çok Güzel Hareketler 2 sürecini hem de yeni filmi Ufo'yu konuştuk.

AKŞAM TV
Hüsna Köşger


Çok Güzel Hareketler 2 ekibi kısa bir aranın ardından yeniden Yılmaz Erdoğan ve Eser Yenenler yönetiminde yeni kanalı Star TV'de bu akşam ekrana gelecek. Ekibin öne çıkan kadın oyuncularından Cemile Çiğdem Canyurt, bu süreçte Netflix platformu için çekilen Ufo filminde de rol aldı. Beşiktaş Kültür Merkezi'nde buluştuğumuz Cemile Çiğdem Canyurt ile hem yeni projesi Ufo'yu konuştuk hem de Çok Güzel Hareketler 2 süreci ve öncesine değindik.

ADANA ŞİVESİ DENEMEK ÇOK KEYİFLİYDİ

Ufo filmindeki karakterinden bahseden Cemile, Adana'yı çok sevdiğini de şu sözlerle dile getirdi:

'Karakterimin adı Tülay. Kartal motorun kadınları... Başımızda anne de baba da yok. Üç ablayız. Bir eniştemiz var. Tülay daha çok ekmeğinin peşinde bir karakter. Kadınlar cevval ve korkusuzlar. Kardeşlerinin bir motor tutkusu var ve onu fırsata çeviriyorlar. Adana şivesi denedim. O çok keyifliydi benim için. Adana gerçekten çok güzel bir yer. Kesinlikle herkesin gitmesi gereken bir yer. İnsanları da çok sıcak...'

RÖPORTAJ: HÜSNA KÖŞGER

KURGU: KERİM YILDIRIM

KAMERA: MEHMETCAN KAHYA

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER