AKŞAM TV

Barış Akarsu Merhaba filmi hakkında tüm bilinmesi gerekenler

Barış Akarsu, 15 yıl önce geçirdiği bir trafik kazası sonucu vefat etmişti. Henüz 27 yaşında hayatını kaybeden Barış Akarsu'nun yaşamı, sinema filmi olarak beyaz perdeye aktarılıyor. İsmail Ege Şaşmaz'ın merhum şarkıcıyı oynadığı ve Kasım ayında vizyona girecek olan Barış Akarsu filmi hakkında bilinmesi gerekenleri, Gişeci'de anlattık.



Barış Akarsu Merhaba filmi Gişeci'nin bu haftaki konuğu. Mert Dikmen ve Can Anar'ın senaristi oldukları filmde İsmail Ege Şaşmaz, Barış Akarsu'yu oynayacak. Tam olarak Barış'ın vefat ettiği yaştayım diyen İsmail Ege Şaşmaz, imajıyla birebir Barış Akarsu oldu. Doğum gününün olduğu akşam yanındaki arkadaşları Zeynep Koçak ile Nalan Kahraman, bir trafik kazası geçirdiler.

Zeynep Koçak ve Nalan Kahraman olay yerinde vefat ettiler. Barış Akarsu ise tam 5 gün yoğun bakımda yattıktan sonra vefat etmişti. Anısına heykel dahi yapılan, özgün tarzı ve mütevazi tavrıyla sevilen Barış Akarsu, 4 yıl sürebilen profesyonel kariyerinde 9 ödüle layık görülmüştü.

Islak Islak coverı ve Akademi Türkiye yarışması ile aramıza giren, Küçük Hanım'ın Şöforü filminden uyarlanan Yalancı Yarim dizisi ile sevgisini arttıran Barış Akarsu'nun hayatını anlatan bu filmde; Barış'ın babasını Hüseyin Avni Danyal, annesini ise Ebru Nil Aydın oynuyor.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER