AKŞAM TV

Marcao Galatasaray'dan gönderilmeli mi?

Galatasaraylı Marcao, Giresun maçında Kerem Aktürkoğlu'na yaptıkları nedeniyle tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildi. Brezilyalı savunmacı 'saldırı' başlıklı Madde 44'ten kurula gönderildi. 25 yaşındaki oyuncu maddeye göre 5 ila 10 maç arası men cezası alabilir. Marcao'nun satış listesine koyulma ihtimali de bulunuyor. Peki Brezilyalı oyuncu Galatasaray'dan gönderilmeli mi? Akşam Gazetesi Spor Yazarı Aydın Türkmen, Eda Cabul'a anlattı.

AKŞAM TV
EDA CABUL


Galatasaraylı Marcao, Giresun maçında Kerem Aktürkoğlu'na yaptıkları nedeniyle tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildi. Brezilyalı savunmacı 'saldırı' başlıklı Madde 44'ten kurula gönderildi. 25 yaşındaki oyuncu maddeye göre 5 ila 10 maç arası men cezası alabilir. Marcao'nun satış listesine koyulma ihtimali de bulunuyor.

İKİ KERE 'KAPA ÇENENİ' DEDİ

Galatasaray'ın savunma oyuncusu Marcao, Giresun maçının genelinde Kerem Aktürkoğlu'nu pozisyon hatası yaptığı konusunda sık sık uyardı. Karşılaşmanın 60. dakikasında Brezilyalı savunma oyuncusu, Kerem'e 'Dikkat et adamını kaçırıyorsun' uyarısında bulundu. Bu uyarı sonrası Kerem, Marcao'ya 2 kere 'shut up' (Kapa çeneni) diyerek sus işareti yaptı. Bu hareket sonrası Brezilyalı savunmacı bölgesinden koşarak genç oyuncunun yanına gitti ve bu skandal hareketleri yaptı. Marcao'nun idmanlarda Kerem'e bu tür sert uyarılar yaptığı da öğrenildi.

MARCAO ANTRENMANA ÇIKMADI

Marcao dünkü idmana da çıkmadı. Avrupa'da PSV ve St. Johnstone maçlarında toplam 3 sarı kart gören Brezilyalı savunmacı, Randers ile Danimarka'da oynanacak play-off ilk maçında cezalı durumda. Bu nedenle Marcao bugün takımla birlikte Danimarka'ya gitmeyecek.

Marco, Galatasaray'dan bu sezon 900 bin euro yıllık ücret alıyor. Mayıs ayında Brezilyalı oyuncunun sözleşmesi 2 yıl uzatılmıştı. 25 yaşındaki oyuncu önümüzdeki sezon 1.3 milyon euro garanti ücret alacak.

Öte yandan Marcao'nun İtalya'dan bir takımdan teklif aldığı ve gitmek istediği belirtildi.

FENERBAHÇE'DEN MANİDAR PAYLAŞIM

Öte yandan Kerem'e saldıran Marcao, futbolseverlerin gündemine oturdu. Marcao'nun olayına Fener'den de üstü kapalı bir gönderme yapıldı. Takımın tecrübelisi Sosa'nın genç Arda Güler'i başından öptüğü fotoğrafı sosyal medyadan paylaştı.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER