AKŞAM TV

Erol Bulut'un gönderilmesi doğru mu?

Haftalardır Fenerbahçe'de Teknik Direktör Erol Bulut'un gönderilip gönderilmeyeceği konuşuluyordu. Fenerbahçe, başarısızlığının sebebi olarak gördüğü genç Teknik Direktör Bulut ile milli arada yollarını ayırdı. Peki Fenerbahçe'nin aldığı bu karar doğru bir karar mıydı? Yerine geçen Emre Belözoğlu ile Fenerbahçe nasıl bir yol alacak? Ligde şampiyonluk fırsatları var mı? Erol Bulut'un yerine kim gelecek, kariyerinde nasıl bir yol haritası çizecek? Tüm bu soruları Akşam Gazetesi Spor Yazarı Engin Verel, Eda Cabul'a cevapladı.

AKŞAM TV
EDİTÖR/KURGU: EDA CABUL


Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Erol Bulut ile yollarını ayırdı ve sezona başladığı teknik direktör ile ligi bitirmeyi başaramadı. Koç, daha önce çalıştığı 4 teknik direktörle de sezonu tamamlamayı başaramadı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Erol Bulut ile yollarını ayırdı ve sezona başladığı teknik direktör ile ligi bitirmeyi başaramadı. İlk sezonunda Cocu ile başlayan ardından Erwin Koeman ve Ersun Yanal ile sezonu bitiren Fenerbahçe, geçen sezonu Ersun Yanal ve Tahir Karapınar ile bitirdi. Bu sezona başlayan Erol Bulut ise 32. hafta öncesi görevden ayrıldı

2018-19 sezonu: Philip Cocu - Erwin Koeman - Ersun Yanal

2019-20 sezonu: Ersun Yanal - Tahir Karapınar

2020-21 sezonu: Erol Bulut - Emre Belözoğlu

Süper Lig'de arka arkaya alınan başarısız sonuçların ardından teknik direktör Erol Bulut ile yollarını ayıran Fenerbahçe'de dümene sezon sonuna kadar Emre Belözoğlu geçiyor. Belözoğlu'nun ekibi de belli oldu.

Ligin geri kalan haftalarında, sarı lacivertli yönetimin almış olduğu karar doğrultusunda futbol takımının teknik sorumluluğunu üstlenecek olan Emre Belözoğlu, bugün sabah saatlerinde takımın başında ilk antrenmanına çıkacak.

TEKNİK HEYET DEĞİŞECEK

Bugünkü antrenmanda Emre Belözoğlu'nun yardımcılıklarını Volkan Demirel, Mehmet Aurelio, Marco Knoop, Zeki Murat Göle, Fatih Yıldız, Mehmet Turhan Demir, Halil Filik, Melikşah Sezgin ve Beri Pardo'nun üstlenmesi bekleniyor.

EROL BULUT'UN EKİBİ DE GÖNDERİLDİ

Teknik direktör Erol Bulut ile birlikte yardımcıları Mehmet Yozgatlı, Michael Kraft, Pantelis Pantelopoulos, İbrahim Kemal Menderes ve Erol Bulut'un basın danışmanı Volkan Küçük ile de yollar ayrıldı.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER