AKŞAM TV

TOKİ'den 2. indirim kampanyası

TOKİ yılın ikinci indirim kampanyasını duyurdu. Buna göre TOKİ'den ev ya da iş yeri alan mülk sahipleri borçlarının tamamını ödemek istediklerinde yüzde 22 indirim uygulanacak. İndirimden borcun yüzde 25'ini ödeyenler de faydalanabilecek.



Borcunu peşin ödemek isteyene yüzde 22 indirim yapılacak. Tapu hemen mülk sahibine verilecek. TOKİ 2. indirim kampanyasının detayları netleşti.

Toplu Konut İdaresi konut ve iş yeri alıcılarından gelen çağrıya kulak verdi.

Mülk sahiplerinin borçlarını kapatması için yeni bir indirim kampanyası başlattı. Buna göre TOKİ'den ev ve işyeri alanlar borçlarını tamamen kapatmak istediklerinde Yüzde 22 indirimden faydalanabilecek. Borcunun yüzde 25'ini ödeyenlerde yüzde 22'lik indirim kapsamında değerlendirilecek.

Kampanyadan geri ödeme taksitleri en geç 2020 yılı haziran ayı sonuna kadar başlamış olan konut ve iş yerleri alıcıları yararlanabilecek. Taksit sayısı 12 ay ve daha az kalan konut ve iş yeri alıcıları indirim kampanyasından yararlanamayacak. Ayrıca kampanyadan faydalanmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları gayrimenkul satış sözleşmesini imzalamış oldukları aracı bankalardan konut kredisi kullanabilecekler. Bu kapsamda konutlar içinde yüzde 1,37 iş yerleri için yüzde 1,57 faiz oranı uygulanacak

İndirim kampanyası için başvurular 21 Eylül'de başlayacak. Hak sahipleri işlemlerini 19 Ekim'e kadar tamamlayabilecek

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER